! KOMEDIJA s Markom Stojanovićem

KOMEDIJA iliti SMEH S MARKOM
"Glumac kaži nešto smešno!" Često mi to kažu, obzirom da sam komičar. Meni to ne smeta, čak imam potrebu da i sam kažem "nešto smešno" jer je najčešće to "ugao" pod kojim gledam na ono što se događa oko mene. Kad se ne bih smejao morao bih da plačem... Trudim se da na život gledam veselo, a neki put me i apsurdnost situacije dovede do smeha umesto suza. Jednostavno moram sve to da podelim i sa nekim ko je van mog porodičnog okruženja. BAŠ SA VAMA!
Srećom te postoji internet, blogovi i blog.rs, a i "javna" sam ličnost, pa mogu, valjda i ja nešto "javno" da kažem, kad svi oni "javni" i "nejavni" pričaju...
ŽIVELI
uz osmeh!
Marko Stojanović

DOKTOR NA KASTINGU

komedija | 26 Januar, 2013 00:36

Stigla je najnovija epizoda, verovatno i poslednja iz trilogije "Doktori i pacijenti"!

Komentari

Hipokrat

edufair | 01/02/2013, 09:55

Ma kolega, ja sam polozio Hipokratovu zakletvu iz prvog puta :)

pozz Marku

Vele | 27/01/2013, 17:19

hahahah Bravo Marko!,ovako je i zamisljen sistem u zdravstvu mozda nekog bolesnog doktora pacijenta,ali nazalost mi obicni pacijenti mozemo samo maastati!Treba ih demistikovati i opominjati inace ova korupcija u zdravstvu ce nas upropastiti!...ovo delim na prf!

Re: DOKTOR NA KASTINGU

nena58 | 26/01/2013, 22:45

Kiseo osmeh...tuga naša, za običan pregled kod doktora opšte prakse se zakazuje, a on odmah šalje kod specijaliste, da li tako pridobijaju pacijente?

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb