! KOMEDIJA s Markom Stojanovićem

KOMEDIJA iliti SMEH S MARKOM
"Glumac kaži nešto smešno!" Često mi to kažu, obzirom da sam komičar. Meni to ne smeta, čak imam potrebu da i sam kažem "nešto smešno" jer je najčešće to "ugao" pod kojim gledam na ono što se događa oko mene. Kad se ne bih smejao morao bih da plačem... Trudim se da na život gledam veselo, a neki put me i apsurdnost situacije dovede do smeha umesto suza. Jednostavno moram sve to da podelim i sa nekim ko je van mog porodičnog okruženja. BAŠ SA VAMA!
Srećom te postoji internet, blogovi i blog.rs, a i "javna" sam ličnost, pa mogu, valjda i ja nešto "javno" da kažem, kad svi oni "javni" i "nejavni" pričaju...
ŽIVELI
uz osmeh!
Marko Stojanović

KASTING ZA DOKTORA/RKU

komedija | 24 Novembar, 2012 19:39

Obzirom da u Srbiji morate odabrati doktora da bi vam overili zdravstvenu knjižicu otišao sam u dom zdravlja da izaberem doktora ili doktorku.

 

Dođoh do šaltera i upitah medicinsku sestru...

Marko: "Dobar dan sestro-rođako. Poslali su me iz PIO-a da odaberem lekara. Imate li katalog?"

Sestra (u čudu uzvrati): "Kakav katalog, Bože me sakloni i sačuvaj?!"

Marko: "Katalog doktora i doktorki...sa biografijama, fotografijama...znate - krupni plan, i cela figura...?"

Sestra (začužena i pomalo ljuta već): "Nemamo!"

Pacijenti u čekaonici se već smeju... 

Marko: "A ima li ih na vašem sajtu?"

Sestra: "Koga?"

Marko (sad se on čudi): "Pa doktora i doktorki, njihovih biografija i fotografija! Kako da odaberem doktora kad ne znam ni jednog ovde kod vas?!"

Sestra: "Nema na sajtu ništa!"

Marko: "Dobro. Možete li da pozovete sve vaše lekare da dođu u subotu u 11h na kasting?"

Pacijenti u čekaonici se već glasno smeju.. 

Sestra (već gubi strpljenje): "Kakav kasting?!"

Marko (začuđen): "Pa, kasting za doktora! Neka ponesu CV i dve fotografije - jednu u krupnom planu, a druga neka bude cela figura...može i sa mora u bikiniju...pa ću da odaberem sebi lekara i overim knjižicu! Eh, da, zaboravio sam da napomenem da na kasting ne dolaze oni koji su već ubili nekog pacijenta!" 

Komentari

Re: KASTING ZA DOKTORA/RKU

lora1 | 25/11/2012, 09:56

Pa, eto, ti sada:))) I ja sam prosla slicno,al'ne setih se,da ga priupitam jel'nosi nekog pacijenta na dusi?:)) Ovog kog sam izabrala(to bese pre "dvaest" godina),sve mi vise izmice kontroli...bas juce odem kod njega,da mu se pozalim na bolove u zelucu zbog lekova koje mi prepisa,aon ce meni u zurbi_jer coek ima gomilu u cekaonici,a svaki donese po dvaest pet evrica i kako sad ja jedna da zaustavljam seriju stancovanja evra za neki lek koji mi ne odgovara..pa,mi 'nako nervozno kaze:"uzimajte te lekove jos koji dan,pa ako ne bude bolje,dodjite da vam prepisem druge",a sad molim vas izvinite,ja imam pune ruke posla"...Al'nece moci samnom tako...ovo je zapad drugar:))

Re: KASTING ZA DOKTORA/RKU

pitija | 24/11/2012, 20:14

ha, ha, da nije tragično bilo bi komično, još štošta bi moglo da se napiše na ovu temu - e nek si ih opleo.

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb